Website laten maken veldhoven

 ✅ Seo proof website

 ✅ conversiegerichte website

✅ Responsive design

✅ gemakkelijk zelf te beheren

 

Voor ( startende ) ondernemers / professionals uit Veldhoven maken we professionele websites / webshops. Wil je een seo proof website of webshop laten maken voor je bedrijf in Veldhoven bij een professionele webdesign bureau ? dan ben je op het juiste adres. 

Wij maken wordpress CMS websites voor ondernemers uit veldhoven. Bij Nonagon kun je terecht voor websites met responsive design, up-to-date van alle kanten en gericht op conversie.

Voor je bedrijf in Veldhoven wil je natuurlijk dat je website een professionele uitstraling heeft. Het mooie aan een wordpress website is dat je verschillende templates kunt gebruiken voor een professionele uitstraling. Ook is het gebruiksvriendelijk. Je kunt dus ook zelf de afbeeldingen, teksten en interne links toevoegen.

Wij maken wordpress CMS websites voor ondernemers uit veldhoven. Bij Nonagon kun je terecht voor websites met responsive design, up-to-date van alle kanten en gericht op conversie.

Website laten maken VELDHOVEN

We bieden 3 verschillende website pakketen, voor ondernemers in Veldhoven

€ 999

Vanaf

 

  •  

€ 1999

vanaf

€ 2999

vanaf

WEBSHOP laten maken VELDHOVEN

We bieden 3 verschillende webshop pakketten, aan ondernemers in veldhoven

€ 2999

Vanaf

€ 3999

vanaf

€ 4999

vanaf

Veel gestelde vragen

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten.

Een basis website duurt ongeveer 2 weken, grotere websites met meer functies duurt ongeveer 4 weken.

Ja dat kan! Wij kunnen seo proof webteksten schrijven.

Naast het maken van websites / webshops, maken we ook logos voor bedrijven.

Nee, er zijn geen verborgen kosten.  

Staat je vraag er niet bij ? stuur ons een bericht. We helpen je graag!

Website Laten Maken Veldhoven

Wil jij een website laten maken in Veldhoven ? Dan ben je op de juiste adres. Nonagon is een webdesign bureau die professionele websites en webshops maakt. Voordat de webdesigner aan de slag gaat, met het maken van een website, zal hij jou als eerst een aantal vragen stellen. Bijvoorbeeld welke doelgroep jouw bedrijf / verenging heeft. Maar ook wel functionaliteiten jij terug wilt zien op jouw nieuwe website. Wij maken WordPress CMS websites, die je gemakkelijk zelf kan bewerken. Dit is natuurlijk erg handig wanneer jij nieuwe teksten, afbeeldingen of producten wilt plaatsen op jouw website. Alle websites die wij maken hebben een responsive ( mobiel ) design en ze zijn conversiegericht. 

Webshop Laten Maken Veldhoven

Ben je een ( startende ) ondernemer ? en wil een webshop laten maken in Veldhoven ? Wij bouwen wordpress webshops. Een goede webdesign start met de juiste ondersteuning. WordPress is een up to date systeem. Er is een ruime aanbod aan plugins. Dit is erg handig wanneer je diverse functionaliteiten wilt toevoegen aan je website. Nadat we jouw website aanleveren, kun je het gemakkelijk zelf bewerken. Wat erg handig is , wanneer jij nieuwe producten wilt toevoegen op je webshop. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld de afbeelding bij de homepage wilt wijzigen, of interne links wilt toevoegen.

Website Laten Maken - Responsive Design

Bij het laten maken van een website / webshop voor jouw bedrijf in Veldhoven, mag een responsive design zeker niet ontbreken. Een responsive design zorgt ervoor dat jouw website ook via mobiel of tablet goed zichtbaar is. De pagina´s passen zich aan verschillende apparaten. Als webdesign bureau begrijpen we dat je een professionele website wilt laten maken. Daarom mag een responsive design zeker niet ontbreken.

nl_NLDutch