Website laten maken Amsterdam

 

 ✅ Seo proof website

 ✅ conversiegerichte website

✅ Responsive design

✅ gemakkelijk zelf te beheren

 

Werkwijze

Wensen

Planning en Concept

Techniek En Realisatie

Lancering


Voor ( startende ) ondernemers uit Amsterdam maken we professionele websites / webshops. Wil je een seo proof website of webshop laten maken voor jouw bedrijf in Amsterdam, bij een professionele webdesign bureau ? dan ben je op het juiste adres. Wij maken wordpress CMS websites voor ondernemers uit Amsterdam. Bij Nonagon kun je terecht voor websites met responsive design, up-to-date van alle kanten en gericht op conversie.Voor je bedrijf in Amsterdam wil je natuurlijk dat je website een professionele uitstraling heeft. Het mooie aan een wordpress website is dat je verschillende templates kunt gebruiken voor een professionele uitstraling. Ook is het gebruiksvriendelijk. Je kunt dus ook zelf de afbeeldingen, teksten en interne links toevoegen.

Website laten maken Amsterdam

We bieden 3 verschillende website pakketen, voor ondernemers en professionals in Amsterdam

€ 999

Vanaf

 

  •  

€ 1999

vanaf

€ 2999

vanaf

WEBSHOP laten maken Amsterdam

We bieden 3 verschillende webshop pakketten, aan ondernemers en professionals in Amsterdam

€ 2999

Vanaf

€ 3999

vanaf

€ 4999

vanaf

Een Website Op Maat Laten Maken ?

Email contact@nonagondigital.com

Veelgestelde vragen

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten.

Een basis website duurt ongeveer 2 weken, grotere websites met meer functies duurt ongeveer 4 weken.

Ja dat kan! Wij kunnen seo proof webteksten schrijven.

Naast het maken van websites / webshops, maken we ook logos voor bedrijven.

Nee, er zijn geen verborgen kosten.

Staat je vraag er niet bij ? stuur ons dan gerust een bericht. Wij helpen je graag. 

Website Laten Maken Amsterdam

Wil je een website laten maken in Amsterdam die indruk maakt ? Een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Wij zijn werkzaam in de regio Amsterdam. en maken websites en webshops voor ondernemers en andere professionals uit Amsterdam. De websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk en ook zoekmachinevriendelijk. Daarnaast maken we websites die conversiegericht zijn. Een website met een professionele uitstraling, zal een positieve impact op jouw bedrijf hebben.  

WordPress Website Laten Maken

Wij maken alle websites en webshops met WordPress CMS . Dit is een uitstekende platform die zoekmachine vriendelijk is. Nadat we je website aanleveren kun je het gemakkelijk zelf beheren. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld je telefoonnummer wilt wijzigen, of wanneer je een nieuwe product op je website wilt toevoegen.  Bij het maken van een website of webshop letten we er niet alleen op dat het visueel aantrekkelijk is, maar ook dat het goed functioneert. Onze webbouwer gaat graag voor jouw aan de slag! 

nl_NLDutch