Website laten maken almere

 

 ✅ Seo proof website

 ✅ conversiegerichte website

✅ Responsive design

✅ gemakkelijk zelf te beheren

Voor ( startende ) ondernemers en professionals uit Almere maken we professionele websites / webshops. Wil je een seo proof website of webshop laten maken voor je bedrijf in Almere bij een professionele webdesign bureau ? dan ben je op het juiste adres. 

Wij maken wordpress CMS websites voor ondernemers uit Almere. Bij Nonagon kun je terecht voor websites met responsive design, up-to-date van alle kanten en gericht op conversie.

Voor je bedrijf in Almere wil je natuurlijk dat je website een professionele uitstraling heeft. Het mooie aan een wordpress website is dat je verschillende templates kunt gebruiken voor een professionele uitstraling. Ook is het gebruiksvriendelijk. Je kunt dus ook zelf de afbeeldingen, teksten en interne links toevoegen.

Website laten maken ALMERE

We bieden 3 verschillende website pakketen, voor ondernemers en professionals in Almere

€ 999

Vanaf

 

  •  

€ 1999

vanaf

€ 2999

vanaf

WEBSHOP laten maken ALMERE

We bieden 3 verschillende webshop pakketten, aan ondernemers en professionals in Almere 

€ 2999

Vanaf

€ 3999

vanaf

€ 4999

vanaf

Veelgestelde vragen

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten.

Een basis website duurt ongeveer 2 weken, grotere websites met meer functies duurt ongeveer 4 weken.

Ja dat kan! Wij kunnen seo proof webteksten schrijven.

Naast het maken van websites / webshops, maken we ook logos voor bedrijven.

Nee, er zijn geen verborgen kosten.

Staat je vraag er niet bij ? stuur ons een bericht. We helpen je graag!

Website Laten Maken Almere

Ben je gevestigd in Almere ? en wil je een website laten maken door een professionele webdesigner ? dan ben je op de juiste adres. Nonagon is een internet marketing en webdesign bureau in Rotterdam. Wij helpen je graag met een nieuwe website.  Een website is een visitekaartje van je bedrijf. Bij het maken van een WordPress website, zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is.  Steeds meer mensen surfen de web via hun telefoon. Daarom zorgen we er ook voor dat de websites, die we bouwen mobielvriendelijk zijn ( responsive ). Bij Nonagon maken we websites die voorzien zijn van de nieuwste technieken op het gebied van design. Doordat de technologie snel ontwikkelt, zorgen we ervoor dat we up to date blijven. 

Seo Proof Website Laten Maken Almere

Je wilt natuurlijk dat je bedrijf of vereniging in Almere, online goed gevonden wordt. Wij maken voor ondernemers uit Almere websites die online goed vindbaar zijn. Hierbij letten we op diverse factoren. Bijvoorbeeld op de snelheid van de website. Maar ook dat de pagina´s de juist url´s hebben. Wil je de zoekmachine optimalisatie van jouw website  uitbesteden ? neem dan contact met ons op.

Professionele Website Laten Maken Almere

Wil je een professionele website laten maken voor je bedrijf in Almere ?  Wij maken alle websites met WordPress CMS, dit wordt het meeste gebruikte om een website mee te maken.  Het laten maken van een wordpress website heeft diverse voordelen.  Ten eerste is het zoekmachine vriendelijk, wat belangrijk is wanneer je online gevonden wilt worden. Ten tweede is het een gebruiksvriendelijke systeem. Ook is er een ruime aanbod aan plugins, die gebruikt kunnen worden voor de website. Je kunt je nieuwe professionele website, makkelijk zelf bewerken. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld regelmatig nieuwe tekst, afbeeldingen of producten wilt toevoegen.

Website Op Maat Laten Maken Almere

Je kunt ook een website op maat laten maken. Wij zullen een website maken die bij jou huisstijl past.  Samen met jou stemmen we het doel en de doelgroep van de website af.  Deze website op maat maken we met WordPress CMS. Deze content management system is erg fijn wanneer je zelf regelmatig video´s, afbeeldingen, teksten, producten of documenten wilt toevoegen. Zo kun je gemakkelijk je website zelf beheren, zonder iemand daarvoor in te schakelen. Daarom bouwen wij altijd in een CMS. Naast WordPress websites maken wij ook Joomla websites. Neem contact met ons op 

100% Tevredenheidsgarantie

Na het eerste gesprek zorgen we ervoor dat we een website bouwen zoals jij die wilt hebben. Tijdens de eerste gesprek vragen we diverse soorten vragen. Bijvoorbeeld  welke doelgroep heeft jouw bedrijf / vereniging ? , welke onderdelen wil je terug zien op jouw website ? en andere relevante vragen. Op deze manier kunnen wij weten wat voor soort website jij wilt hebben. Wij zullen je website aanpassen / wijzigen tot dat jij tevreden bent. Wanneer jij tevreden bent met jouw nieuwe website, dan pas zullen wij de website online zetten. Je betaalt dus alleen voor een website waar je mee tevreden bent. Website laten maken in Almere? Neem contact op met een van onze specialisten.

Webshop Laten Maken Almere

Webshop laten maken in Almere ?  wij maken webshops die converteren met WordPress CMS voor  ondernemers uit Almere. WordPress is toegankelijk, gebruiksvriendelijk een heeft mooie designs. Er zijn diverse plugins beschikbaar, dus kunnen we verschillende functionaliteiten toevoegen. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief functie, formulieren, en contact pagina´s.  Ook is  Worpdress een up to date systeem. Wil je met je webshop ook buitenlandse klanten bereiken ? dan kunnen wij ook een meertalige webshop voor jou maken. Wil je meer informatie over een website laten maken 

in Almere ? neem dan contact met ons op. 

Andere Diensten

Wil je naast het laten maken van een website in Almere ? ook dat je professionele website bijvoorbeeld hoger in google komt ? bij Nonagon kun je ook terecht voor SEO en andere online marketing diensten. Ben je een startende ondernemer ? dan kun je ook bij ons terecht voor het laten maken van een logo en een huisstijl. Daarnaast leveren we ook andere design diensten op het gebied van design. 

Deze pagina ging over het laten maken van een website in Almere ? heb je interesse in een van onze andere diensten ? bekijk dan onze homepage of neem contact met ons op. 

nl_NLDutch