Webshop laten maken

 ✅ Seo proof webshop

 ✅ conversiegerichte webshop

✅ Responsive design

✅ gemakkelijk zelf te beheren

Werkwijze Nonagon

Wensen

Planning en Concept

Techniek En Realisatie

Lancering

WordPress Webshop Laten Maken

Wij maken wordpress webshops voor ondernemers en professionals. WordPress is een content management systeem. Het meest gebruikte content management systeem is WordPress. Dat is goed te begrijpen, want het laten maken van een wordpress webshop, heeft veel voordelen. Het is visueel ingericht en onderscheid zich op gebruiksgemak. Maar het is ook betrouwbare systeem en veilige systeem. 

Seo Proof Webshop Laten Maken

Voor ( startende ) ondernemers en professionals maken we professionele webshops. Wil je een seo proof webshop laten maken voor je bedrijf of vereniging bij een professionele webdesign bureau ? dan ben je op het juiste adres. 

Gebruiksvriendelijke Webshop Laten Maken

Voor je bedrijf of vereniging wil je natuurlijk dat je webshop een professionele uitstraling heeft. Het mooie aan een wordpress website is dat je verschillende templates kunt gebruiken voor een professionele uitstraling. Ook is het gebruiksvriendelijk. Je kunt dus ook zelf de afbeeldingen, teksten en interne links toevoegen. Maar ook bijvoorbeeld de prijzen van je producten wijzigen, en kortingscodes toevoegen. 

Mobiel Vriendelijke Webshop Laten Maken

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je webshop, op diverse apparaten goed zichtbaar is.  Wij maken daarom webshops die mobiel en tablet vriendelijk zien.

WEBSHOP laten maken

We bieden 3 verschillende webshop pakketten, aan ondernemers en professionals

€ 2999

Vanaf

€ 3999

vanaf

€ 4999

vanaf

Een Website Op Maat Laten Maken ?

Email contact@nonagondigital.com

Veelgestelde vragen

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten.

Een basis website duurt ongeveer 2 weken, grotere websites met meer functies duurt ongeveer 4 weken.

Een responsive webdesign is een vorm van ontwerpen en bouwen van websites. Responsive webshop passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Het maakt niet uit of de bezoeker via een website, tablet of mobiel bezoekt. Door de responsive design zal je webshop op diverse apparaten goed zichtbaar zijn.

Ja dat kan! Wij kunnen seo proof webteksten schrijven.

Naast het maken van websites / webshops, maken we ook logos voor bedrijven.

Nee, er zijn geen verborgen kosten.

Staat je vraag er niet bij ? stuur ons een bericht. We helpen je graag!

Start Vandaag

Webshop laten maken

Wil je een professionele webshop laten maken ? dan ben je bij Nonagon bij de juiste adres. Wij maken wordpress webshops cms. Cms staat voor content management systeem. Naast wordpress zijn er ook andere content management systemen. Bijvoorbeeld Joomla, Cms hub, drupal en nog veel meer. Het gebruiken van WordPress als content management systeem heeft vele voordelen. 

Voordat we een webshop maken, horen we graag wat je wensen zijn. Daarna gaat de website bouwer voor jouw aan de slag. We gaan door tot dat jij tevreden bent. 

We maken websites voor klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag,   EnschedeZwolleEdeVeenendaal, Almere,  Alkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem. Maar ook voor ondernemers en professionals uit andere steden maken we webshops en websites. 

Webshop Laten Bouwen

Is dit de eerste keer dat je een webshop laat bouwen ? wij geven je graag tips en denken graag met je mee. Weet je niet precies welke pagina´s je professionele webshop nodig heeft ? wij zullen je tips geven. Ook kunnen we daarnaast een zoekwoorden onderzoek doen, voor jouw branche. Wanneer je een webshop bij Nonagon laat bouwen, kan je kiezen uit 3 verschillende pakketen. Heb je een aantal wensen die niet in de 3 pakketen voorkomen ? vraag dan een offerte aan. Wij helpen je graag verder. 

Woocommerce Webshop Laten Maken

Er zijn diverse soorten webshop plugins, maar wij gebruiken Woocommerce. De Woocommerce plugin wordt ook het meeste gebruikt door andere webdesign bureaus. Het handige aan de woocommerce design is dat het een overzichtelijke design heeft. 

nl_NLDutch