Website laten maken

 

 ✅ Seo proof website

 ✅ conversiegerichte website

✅ Responsive design

✅ gemakkelijk zelf te beheren

 

 

Voor ( startende ) ondernemers en professionals maken we professionele websites / webshops. Wil je een seo proof website of webshop laten maken voor je bedrijf in Rotterdam bij een professionele webdesign bureau ? dan ben je op het juiste adres. 

Wij maken wordpress CMS websites voor ondernemers en professionals. Bij Nonagon kun je terecht voor websites met responsive design, up-to-date van alle kanten en gericht op conversie.

Voor je bedrijf of vereniging wil je natuurlijk dat je website een professionele uitstraling heeft. Het mooie aan een wordpress website is dat je verschillende templates kunt gebruiken voor een professionele uitstraling. Ook is het gebruiksvriendelijk. Je kunt dus ook zelf de afbeeldingen, teksten en interne links toevoegen.

Wij maken wordpress CMS websites voor ondernemers en professionals. Bij Nonagon kun je terecht voor websites met responsive design, up-to-date van alle kanten en gericht op conversie.

Website laten maken

We bieden 3 verschillende website pakketen, voor ondernemers in Veldhoven

€ 999

Vanaf

 

 •  

€ 1999

vanaf

€ 2999

vanaf

WEBSHOP laten maken

We bieden 3 verschillende webshop pakketten aan, voor ondernemers en professionals uit Veldhoven

€ 2999

Vanaf

€ 3999

vanaf

€ 4999

vanaf

Veelgestelde vragen

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten.

Een basis website duurt ongeveer 2 weken, grotere websites met meer functies duurt ongeveer 4 weken.

Ja dat kan! Wij kunnen seo proof webteksten schrijven.

Naast het maken van websites / webshops, maken we ook logos voor bedrijven.

Nee, er zijn geen verborgen kosten.

Staat je vraag er niet bij ? stuur ons een bericht. We helpen je graag!

Een Website Op Maat Laten Maken ?


Wil jij ook een website laten maken die seo proof en resultaatgericht is ? vraag met het formulier hieronder een offerte aan, voor het laten maken van een website of webshop.

Email contact@nonagondigital.com

Resultaatgerichte Website

Wij maken niet alleen websites die er mooi uitzien, maar ook die de gewenste doel behalen.  Door het laten maken van een website bij Nonagon, zal je nieuwe website meer bezoekers, leads en klanten genereren.  Voordat we beginnen met het bouwen van je nieuwe website, zullen we eerst een strategische plan maken. Daarna kijken wij naar wat voor soort design, jouw nieuw website / webshop nodig heeft. Op deze manier kunnen wij een website voor jou bouwen, die goed vindbaar is in de zoekmachines. Maar ook conversiegericht is. 

Laat je website voor je werken

   Wij zijn gevestigd in Nederland en maken websites voor MKB′ers, zzp′ers en andere ondernemers, die vlug online willen zijn. Het laten maken van een goede website zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf groeit. Dit doen we o.a door het bouwen van websites, rekening houdend met de doelgroep. 

   WordPress Website Laten Maken

   Wil je een wordpress website laten maken ? dan ben je op de juiste adres. Wij bouwen wordpress websites voor professionals. WordPress CMS is een gebruiksvriendelijke systeem. Nadat wij jouw nieuwe website aanleveren, kun jij zelf producten, afbeeldingen en teksten toevoegen. 

   en_USEnglish