Een seo proof + conversie gerichte website / Webshop


We maken binnen 4 weken een website voor jou!

Werkwijze Nonagon

Wensen

Planning en Concept

Techniek En Realisatie

Lancering

WEBSITE PAKKETEn

€ 999

€ 1999

€ 2999

Webshop PAKKETEn

€ 2999

€ 3999

€ 4999

Veelgestelde vragen

Een basis website duurt ongeveer 2 weken, grotere websites met meer functies duurt ongeveer 4 weken.

Ja dat kan! Wij kunnen seo proof webteksten schrijven.

Naast het maken websites / webshops, maken we ook logos voor bedrijven. 

Nee, er zijn geen verborgen kosten.  

Staat je vraag er niet bij ? stuur ons een bericht. We helpen je graag. 

SEO Proof Website / Webshop

Wij maken professionele websites en webshops die seo proof zijn. Een seo proof website zal ervoor zorgen dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines. Je ontvangt dan meer bezoekers op je website, die je kunt converteren naar leads. Bij het maken van seo proof website letten we op diverse seo factoren. Bijvoorbeeld dat de webpagina´s de juiste url structuren heeft. 

Wil je dat we ook je webteksten en afbeeldingen optimaliseren voor google  en andere zoekmachines ? neem dan contact met ons op. 

Webdesign Idee

Heb je een webdesign idee en zoek je een webbureau ? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw webdesign ideeën.  Je kunt bij ons een webdesign op maat laten maken. Wij zijn niet alleen een webdesign bureau die  websites en webshops maken, maar we denken graag met je mee. Een goed webdesign moet aan verschillende eisen voldoen. Naast dat het een professionele en mooie uitstraling heeft,  moet het  bijvoorbeeld ook gebruiksvriendelijk en seo proof en conversie gericht zijn. Je website is je online visitekaartje. Een professionele webdesign zal ervoor zorgen dat je ( potentiele ) klanten een goede impressie over jouw bedrijf krijgen.  

Nieuwe Webdesign

Heb je al een website en wil je een nieuwe webdesign ? ook dan kunnen we je helpen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website een betere uitstraling heeft.

Een Website Op Maat Laten Maken ?

Email contact@nonagondigital.com

en_USEnglish